a href="https://tc.tradetracker.net/?c=27&m=120&a=466537&r=&u=" target="_blank" rel="sponsored nofollow">

Aanmelding voor Machinistenscholingsdagen 2024 geopend

Louise de GraafBijscholing is en blijft noodzakelijk om kennis up to date te houden. Dit is zeker het geval in een tijd waarin vakmanschap en duurzame inzetbaarheid van groot belang zijn. Daarom is besloten om ook in 2024 de inmiddels traditionele Machinistenscholingsdagen (MSD) te organiseren en wel op 18 en 19 januari 2024.

Vertegenwoordigers van SOMA Bedrijfsopleidingen, Vakvereniging HZC en de Vakgroep Grondwerk van Bouwend Nederland, zijn al voor de zomervakantie gestart met de voorbereidingen van de MSD 2024. Aan onderwerpen geen gebrek! Ook dit jaar heeft de programmacommissie een keuze moeten maken. Hierbij is gelet op het leveren van een bijdrage ter vergroting van de vakbekwaamheid, verdieping van de inhoudelijke kennis, de professionaliteit in het werken en het omgaan met elkaar. Door de jaren heen is dit iedere keer weer gelukt, en de deelnemers ervaren deze dagen als leerzaam, nuttig en in een gezellige sfeer.

Programma

Ook nu weer hebben de organiserende partijen een mooi programma in elkaar gezet. Voor deze alweer 31e editie van de MSD is gekozen voor het motto: ‘Een echte machinist kijkt vooruit!’ Er zullen weer zes workshops worden georganiseerd waarin de deelnemers op interactieve wijze kennis kunnen nemen van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied en op sociaal terrein. Kennisnemen in een lokaal binnen en in de praktijk buiten is de formule waarmee gewerkt gaat worden. Klik hier om de onderwerpen te bekijken.

Wist je dat?

De deelnemers aan de MSD in 2023 gaven deze rapportcijfers:

  • voor de dag in het algemeen een 8,5;
  • voor de docenten een 8,0;
  • en voor de inhoud van de dag een 7,7!

Klik hier voor een terugblik op de MSD 2023

Aanmelden en kosten

Aanmelden voor de Machinistenscholingsdagen 2024 is mogelijk via onderstaande link (graag aanmelden vóór 12 januari 2024). Na aanmelding wordt er een automatische bevestiging gestuurd. Uiterlijk een week van tevoren ontvangen de deelnemers nog een bevestiging met alle laatste informatie.

De kosten voor deelname aan de MSD bedragen € 250,00 excl. BTW. De MSD worden door cao partijen, betrokken bij de bouw-cao, gezien als functionele bijscholing. Dit betekent dat de kosten voor rekening van de werkgever komen.

Meld je aan!

Kom naar de Machinistenscholingsdagen op 18 en 19 januari 2024. Locatie: Bouw & Infra park in Harderwijk.

Klik hier om je aan te meldenVragen?

Wil je meer weten over de Machinistenscholingsdagen 2024? Neem dan contact op met Evelien van Rhijn van de vakgroep Grondwerk op 06-519 031 18 of stuur haar een e-mail.Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie