a href="https://tc.tradetracker.net/?c=27&m=120&a=466537&r=&u=" target="_blank" rel="sponsored nofollow">

Bijeenkomst Wkb bij Afdeling Drechtwaard

Louise de GraafOp woensdag 4 oktober jongstleden kwamen rond de vijftig enthousiaste leden van de afdeling Drechtwaard bij elkaar bij Bouwmensen Zuid-Holland Zuid om geïnformeerd te worden over de Wet Kwaliteitsborg.

Ook al is het nog steeds onzeker, het plan is dat deze wet per 1 januari in gaat voor alle nieuwbouw en zes maanden later ook gaat gelden voor de bestaande bouw. Daar de wet toch aardig wat veranderingen met zich meebrengt, gaan we wel door met het informeren van onze leden, zodat ze goed voorbereid zijn.
Reina Uittenboogaard, juriste bij Bouwend Nederland, gaf een presentatie over alle juridische aspecten. Aansluitend vertelde Kees Hootsen, als kwaliteitsborger, over zijn ervaringen vanuit het veld. Bij de paneldiscussie sloot David Roelofs van DAR Bouwadvies aan en kon het aanwezige publiek vragen stellen.
Na afloop werd nog wat nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.
Uiteraard zullen er gedurende het proces nog vragen ontstaan, hiervoor staat alle informatie op onze website: https://www.bouwendnederland.nl/wet-kwaliteitsborging.Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie