a href="https://tc.tradetracker.net/?c=27&m=120&a=466537&r=&u=" target="_blank" rel="sponsored nofollow">

BNL #3-2023 – Bouwend Nederland

Louise de GraafWelkom bij de nieuwe editie van BNL, het verenigingsmagazine van Bouwend Nederland. In deze uitgave duiken we dieper in enkele belangrijke thema’s die onze sector en onze leden momenteel bezighouden. Van politieke ontwikkelingen, zoals de aankomende Tweede Kamerverkiezingen, tot innovatieve projecten, we hebben het allemaal voor je samengebracht.

BNL Magazine #3-2023

 

Verkiezingstijd

Bouwend Nederland zet vol in op de Tweede Kamerverkiezingen. “Waar we anders anderhalf jaar de tijd hebben, moeten we nu in enkele weken campagne voeren”, zegt voorzitter Arno Visser. “Wij zullen er alles aan doen om het belang van goede en betaalbare huizenbouw, het veilig houden van de infrastructuur, het halen van de klimaatdoelen en een oplossing voor het stikstofprobleem bij de nieuwe Kamerleden tussen de oren te krijgen.”

Dit en nog veel meer – over de Wkb, infra, veiligheid, verduurzaming én onze nieuwe directieleden – lees je in deze nieuwe BNL.

Altijd op de hoogte

BNL blijft je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen, trends en inzichten die van invloed zijn op de bouw- en infrasector en onze leden. We blijven trouw aan onze missie: het binden, boeien en verenigen van de leden van Bouwend Nederland. Veel leesplezier!

Download het magazine als PDF-bestandWebsite

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie