a href="https://tc.tradetracker.net/?c=27&m=120&a=466537&r=&u=" target="_blank" rel="sponsored nofollow">

Danielle Brink, nieuwe verenigingsmanager Regio Randstad-Zuid

Louise de GraafPer half september ben ik binnen Bouwend Nederland met veel enthousiasme aan de slag gegaan als verenigingsmanager Regio Randstad-Zuid.

Zo’n 2,5 jaar geleden ben ik bij Bouwend Nederland begonnen. Hierin vervulde ik onder meer de functie van regiosecretaresse voor Randstad-Zuid, organiseerde ik in 2022 de Asfaltdag voor de vakgroep Bitumineuze Werken en heb ik de laatste maanden onze landelijk voorzitter Arno Visser mogen assisteren. Met name in de laatstgenoemde functie heb ik inhoudelijk veel opgestoken: niet alleen over onze branche en organisatie, maar ook welke dossiers er spelen en welke lobbycircuits op dit moment de boventoon voeren. In korte tijd heb ik de vereniging op vele manieren leren kennen.

Nadat ik al een aantal maanden interim de functie van verenigingsmanager vervulde, twijfelde ik geen moment toen er een extra verenigingsmanager in Randstad-Zuid gezocht werd. In deze functie ga ik de afdelingen Duin- en Rijnstreek en Drechtwaard ondersteunen.

Omdat Bouwend Nederland zich meer gaat toeleggen op accountmanagement, houdt dit in dat het persoonlijk bezoeken van leden een hoge(re) prioriteit krijgt. Als verenigingsmanager ben je daarbij een meer dan luisterend oor en vorm je de Haarlemmerolie tussen de branchevereniging en haar leden. In de komende bezoeken ga ik het net ophalen om er zo achter te komen wat ik voor jullie kan betekenen, waar (directe) behoefte aan is en waar wij leden aan elkaar kunnen koppelen. Daarnaast zal ik beide besturen ondersteunen en de organisatie van afdelingsbijeenkomsten voor mijn rekening nemen. Daarbovenop: er is ook een aantal interessante dossiers dat we moeten tackelen: stikstof (met een mogelijke bouwstop) en Kaderrichtlijn Water, om er maar twee te noemen.

Ongetwijfeld ga ik jullie de komende periode ergens tegenkomen, ik kijk er naar uit!

Daniëlle Brink
Verenigingsmanager Regio Randstad-Zuid
[email protected] / 06 21 32 95 20.Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie