Particuliere Glasbewassing

Glasbewassing in (regio) Rotterdam

Sense Schoonmaak is gespecialiseerd in particuliere glasbewassing. Wij worden ingeschakeld voor de kleinere particuliere klussen maar wij ook voor grote klussen waar hoogwerkers bij nodig zijn. Het maakt dus niet uit of u in woont in een twee-onder-een-kapwoning, een appartement op 10 hoog of een vrijstaande villa. Als er ramen schoongemaakt kunnen worden, komen wij langs! 

Periodiek of eenmalig?
Wilt u dat we eenmalig langskomen of dat we vaker langskomen? U kunt bij ons zelf de frequentie kiezen die past bij uw vraag. Ook voor de eenmalige klussen komen we graag langs. Sluit u een overeenkomst af voor meerdere keren per jaar dan bent u vanzelfsprekend iets voordeliger uit. 

Waarom je ramen door Sense laten wassen?

Allereerst zorgen schone ramen voor een frisse uitstraling van uw huis of pand. Daarnaast zorgen schone ramen/kozijnen er ook voor dat het schilderwerk langer goed blijft en dat het hout minder snel gaat rotten. Onze medewerkers maken gebruik van biologisch afbreekbare zeep om het milieu zo min mogelijk te belasten. In combinatie met Osmosewater, telescoopsystemen en de beste apparatuur zorgt dat ervoor dat we zelfs op de moeilijkste plaatsen alles  schoon krijgen en de levensduur maximaal blijft. 

glazenwasser rotterdam
glazenwasser rotterdam 20

Onze werkwijze

Gemak staat bij ons centraal. Makkelijk een afspraak maken tegen eerlijke prijzen. Hoe gaat een offerte-aanvraag bij ons?