Kantoorschoonmaak in Rotterdam

Eenmalige of periodieke reiniging van uw bedrijfspand

Een schone werkomgeving draagt bij aan een professionele uitstraling. Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen dat personeel beter presteert in een schone ruimte. Door een kantoorruimte regelmatig schoon te maken wordt ook de levensduur van het interieur verlengd. Genoeg redenen om aan de poets te gaan! 

Zelf doen of uitbesteden?
Wanneer u een eenmanszaak heeft dan is alles nog makkelijk zelf bij te houden, maar wanneer een bedrijf groeit dan zien wij vaak dat de schoonmaak minder secuur wordt gedaan. Steeds meer bedrijven kiezen er daarom voor om het schoonmaken uit te besteden. Afhankelijk van uw wensen kunnen onze medewerkers dagelijks, wekelijks of maandelijks langskomen. 

Uw bedrijfspand schoonmaken
Wij worden onder andere ingeschakeld binnen de volgende branches;

Binnen deze branches zijn wij gespecialiseerd in facilitaire voorzieningen, vloerreiniging, glas-en gevelreiniging en poetswerk. Wij realiseren ons dat binnen deze segmenten hygiëne enorm belangrijk is. Ons doel wijkt niet af van uw doel, namelijk het bieden van een schone werkomgeving voor uw personeel en klanten. Wij kunnen u helpen om dit doel te realiseren.

Waarom met ons samenwerken?

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat de kosten zijn als wij eenmalig of meerdere malen bij u langskomen? Vul via onderstaande button ons vrijblijvende offerte-formulier in en we komen er zo snel mogelijk op terug.