a href="https://tc.tradetracker.net/?c=27&m=120&a=466537&r=&u=" target="_blank" rel="sponsored nofollow">

Rouwmaat Groep bestaat 75 jaar

Louise de GraafWat was het een feest, het 75-jarig jubileum van Rouwmaat Groep! Vrijdag 22 september verwelkomden we een kleine 600 relaties in een fraaie spiegeltent op ons terrein. We trakteerden ze op een ‘Rondje van de Zaak’.

Op het terrein stonden van het lidbedrijf van Afdeling Stedendriehoek/Salland een goed gevulde bar, foodtrucks en een tot biertap omgebouwde MegaMix silo! De derde generatie Rouwmaats blikte terug én vooruit op de komende jaren waarin we nóg meer broodnodige (circulaire) rondjes gaan maken, zij aan zij met relaties.

Vertier

Na mooie woorden van wethouder Arjen Schutten van Gemeente Oost Gelre trainde ‘fake speaker’ Pieter de Rijk alle lachspieren. Kostlich in gebroken Deutsch, vermomd als ein etwas sjtoffige professoor oit Potzdam!

Feest

Zaterdag stond in het teken van ‘De Vrienden van Rouwmaat Live’. Het werd een grandioos feest met onze fantastische (oud)-collega’s, aanhang, JackFire Band en speciale gast Xander de Buisonjé. Prachtig om jong en oud verenigd te zien in pure trots en motivatie om er nog vele jaren bij aan te plakken. Dank aan iedereen die op wat voor manier dan ook aan dit gedenkwaardige jubileum heeft meegewerkt of aanwezig is geweest.Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie