a href="https://tc.tradetracker.net/?c=27&m=120&a=466537&r=&u=" target="_blank" rel="sponsored nofollow">

Twee leden uit Oost Brabant Winnaar SKB Awards 2023

Louise de GraafStichting Klantgericht Bouwen organiseert jaarlijks een exclusieve prijsuitreiking: de SKB Awards. De prijzen worden toegekend in drie categorieën, te weten Kopersbegeleiding, Meer- en minderwerk en Oplevering. Dit jaar vielen twee leden uit de afdeling Oost Brabant e.o. in de prijzen.

Kopersbegeleiding Award

Het best beoordeeld door klanten op onder meer communicatie met de kopersbegeleider, de informatievoorziening en het inspelen op extra wensen tijdens de bouw.

Van Santvoort Bouw

Veldhoven

De Award voor beste kopersbegeleiding is uitgereikt aan Van Santvoort Bouw uit Veldhoven. Directeur-eigenaar Bas Oomen: “Onze pay-off is echt bouwen doe je samen. In tegenstelling tot andere conceptuele bouwers, blijven we traditioneel woningen bouwen wat veel mogelijkheden voor maatwerk geeft. We staan in alle drie de categorieën in de top 3 en zijn daar enorm trots op. Wat volgens ons de reden is van deze mooie beoordelingen? Communicatie blijkt ook hier echt de sleutel; duidelijk zijn, zaken goed uitleggen, belangen begrijpen en de taal van je kopers spreken, zorgen voor een goede band en dat maakt dat klanten positieve feedback geven, je iets gunnen.” 

 

 

Oplevering Award

Het best beoordeeld door klanten op onder meer communicatie tijdens de oplevering, de kwaliteit en de snelheid van de afgehandelde opleverpunten. 

 

Hoedemakers bouw en ontwikkeling

Rosmalen

En zo zien we Hoedemakers wederom terug op het podium, net als vorig jaar. In deze categorie op de eerste plek, met een gemiddelde beoordeling van 8,9. Marc Hoedemakers: “Nou, zo’n mooi cijfer heb ik nog nooit op mijn rapport gehad, grapt Hoedemakers die dit jaar met zijn bedrijf twee keer in de top 3 van de SKB Awards staat. “De waardering van klanten is enorm belangrijk voor ons. We zijn er zeer blij mee en gaan dit absoluut vieren met het bedrijf. Vooral in de categorie Oplevering zien we dat het buitengewoon goed doen en dat is te danken aan ons sterke uitvoeringsteam dat steeds weer de puntjes op de i zet. In de categorie Kopersbegeleiding staan we op de tweede plaats en dat wijd ik vooral aan ons teamwork en de goede communicatie; we zitten er bovenop!”

 

 

Meer lezen over Stichting Klamtgericht bouwen of over de SKB Awards? Kijk hier.Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie