a href="https://tc.tradetracker.net/?c=27&m=120&a=466537&r=&u=" target="_blank" rel="sponsored nofollow">

Uitnodiging kennisfestival Leercirkel Resultaatgericht Samenwerken

Louise de GraafWoensdag 15 november organiseert de Leercirkel RGS een inspirerende middag over alle facetten van resultaatgericht samenwerken. Een tipje van de sluier over de onderwerpen die aan bod komen: hoe creëren we sociale veiligheid en vertrouwen in de keten; wat is er nodig om elkaars expertise volledig in te brengen; hoe stemmen we diverse soorten onderhoud binnen RGS op elkaar af, en hoe gaan we om met de TCO nu de prijzen verder onder druk komen te staan. Deelname aan het kennisfestival is gratis.

Het kennisfestival is voor iedereen die wil leren en ervaringen wil uitwisselen over resultaatgericht samenwerken (RGS). Het wordt een bijzondere en feestelijke Leerkring in het kader van het 15 jarig bestaan van de Leercirkel met als thema “15 Jaar kennis uitwisselen”.

Het programma is bijna rond. Een tipje van de sluier: Cazas Wonen, Kleurrijk Wonen, Woonwaard en Accolade delen hun ervaringen met RGS en willen het gesprek voeren over de kansen en valkuilen van langdurige samenwerkingen met vaste contractpartners. De actualiteit van steeds hogere kosten wordt daarbij niet geschuwd: want hoe houd je elkaar vast als het spannend wordt. Zij nemen hun partners mee voor het eerlijke verhaal.

En andersom: marktpartijen als Caspar de Haan, Rutges, Hagemans, SW vastgoedverbetering, Hendriks SGR, Wijzonol en Property Plan en vele anderen komen met hun opdrachtgevers. Hoe krijgt de leverancier een plek aan de strategische beslistafel en wat is er nodig om elkaars expertise volledig in te brengen?  

Praktische informatie

Locatie: Het Oude Magazijn, Soesterweg 310f 3812 BH in Amersfoort

Tijd: 13:00 uur tot 17:00 uur

Inschrijven

Nodig vooral ook je relaties en collega’s uit om in te schrijven. Ook voor hen is de deelname aan het Kennisfestival kosteloos.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. De locatie heeft een beperkt aantal plaatsen, wacht daarom niet te lang met inschrijven.

 

 Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie