a href="https://tc.tradetracker.net/?c=27&m=120&a=466537&r=&u=" target="_blank" rel="sponsored nofollow">

Van der Zanden met wereldprimeur in BNL editie oktober 2023

Louise de GraafWethouders Breda spreken terecht hun trots uit over deze primeur in hun stad. Het eerste volledige circulaire én emissieloze sloopproject, uniek in Nederland en de rest van de wereld.

Ze zijn er al meerdere malen mee in het nieuws geweest, maar de accucontainers/powerbanks en het electrisch materieel zijn dan ook echt indrukwekkend. Op 12 mei gaven de broers Tijs en Mart van der Zanden van Aannemingsbedrijf Van der Zanden Moergestel een feestelijk tintje aan de start van de sloop van het voormalige Harley pand in Breda. Onder ruime belangstelling werd getoond hoe geruisloos en zonder uitstoot werd gesloopt. Eén van de accu’s staat op de bouwplaats; de andere wordt opgeladen bij het kantoorpand van Van der Zanden in Moergestel.

Lees hier het volledige artikel over de ontwikkeling van de accu en de investeringen die Van der Zanden gedaan heeft om de toekomst met hun circulaire en emissieloze ambities vol vertrouwen tegemoet te zien.

Scan ook de QR code in het artikel om de video van deze eerste unieke sloopactiviteit terug te kijken.

In het kader van duurzaamheid en de weg naar emissieloos bouwen publiceerde Bouwend Nederland hun verhaal in de BNL editie Regio Zuid oktober 2023.Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie