a href="https://tc.tradetracker.net/?c=27&m=120&a=466537&r=&u=" target="_blank" rel="sponsored nofollow">

Voorjaarsborrel Go Ahead Eagles – Bouwend Nederland

Louise de GraafHet voorjaar breekt aan, niets ruikt lekkerder dan de geur vers gemaaid gras. Om dit te vieren nodigen we je graag uit voor de voorjaarsbijeenkomst op donderdag 14 maart vanaf 15:00 bij voetbalclub Go Ahead Eagles in de Adelaarshorst. We mogen weer de wei in !

Altijd al willen ontdekken wat de raakvlakken zijn tussen voetballen, bouwen en scoren? We bespreken op deze dag belangrijke thema’s zoals teamwork, ondernemerschap en het analyseren van data. 

Kijkje in de keuken

Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen bij Go Ahead Eagles en we laten je van alles zien over hoe je doelpunten kunt voorspellen met behulp van data analyse. 

Programma

15:00 Inloop
15:30 Opening door voorzitter Peter Meerman
Lezing Benno Schildkamp
Rondleiding achter de schermen Adelaarshorst
Lezing Erwin Leurink
Diner
20:00 Borrel 

Benno Schildkamp

Benno heeft verschillende directiefuncties gehad binnen de bouw- en installatiebranche. Daarna is hij met een snelgroeiend bedrijf in maaltijden (170 medewerkers) kampioen van Nederland geworden. Zijn Stadion als Spiegel model, uit het boek “Voetballend Ondernemen” geldt voor leiderschap en teambuilding als hét voorbeeld voor de MKB’er in Nederland. Behalve zijn huidige activiteiten als veelgevraagd gastspreker, auteur en Raad van Advies-functies begeleidt hij nu andere ondernemers in directievoering. Hierover vertelt hij hoe je samen scoort op een sportieve en bevlogen manier maar dan wel met een flinke dosis no-nonsense humor!

Erwin Leurink

Erwin is geboren en getogen in Deventer en helpt dagelijks organisaties om datagedreven te gaan werken. Deze kennis in zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Erwin nieuwsgierig gemaakt hoe dit binnen de sport, en dan met name de voetballerij, is geregeld. Door zijn achtergrond met meer dan 350 wedstrijden
in het betaalde voetbal, onder andere bij FC Twente en Heracles Almelo, heeft hij de mogelijkheid gehad om zich in het hedendaagse gebruik van data binnen de voetballerij te kunnen verdiepen. Als doelpunten maker in Stadion De Meer tegen Ajax zal hij zijn ervaring van vroeger en de mogelijkheden van nu presenteren aan de hand van voorbeelden. Als je de bal hebt kan de tegenstander of concurrent immers niet scoren!

Locatie

WeMessage Cafe
Vetkampstraat 1
7416 WK  DEVENTER 

Wil je ook deelnemen aan deze bijeenkomst? Meld je dan aan via deze link.

 

 

 Website

Lees ook deze artikelen

Plaats een reactie