Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen in Rotterdam

Wanneer uw pand zonnepanelen heeft, is het enorm belangrijk om deze eens in de zoveel maanden te laten reinigen door een professional. Wij raden het sterk af om dit zelf te gaan doen. Waarom? A) Omdat normaal kraanwater calcium bevat en de zonnepanelen kan beschadigen of zelfs kalkaanslag kan veroorzaken. En B) omdat het gevaarlijk is om zelf op het dak te klimmen. Wij gebruiken uitsluitend kalkvrij water (osmosewater) om de levensduur en de efficiëntie zo goed mogelijk te houden.

Osmosewater is gefilterd water. Het water wordt gefilterd met harsfilters wat ervoor zorgt dat onnodige stoffen, zout en kalk uit het water verwijderd wordt. U houdt dan 99% puur water over. 

Tip: Kiest u ervoor om toch zelf de zonnepanelen te reinigen? Zorg ervoor dat u gezekerd (verzekerd is ook handig) bent en het niet geregend heeft. Gebruik regenwater zonder toegevoegde zepen om de kans zo klein mogelijk te houden dat de panelen beschadigd worden. 

Hoe gaan wij te werk?

Gemak staat bij ons centraal. Makkelijk een afspraak maken tegen eerlijke prijzen. Hoe gaat een offerte-aanvraag bij ons?